Particulieren

Omdat steeds meer mensen thuis behoefte hebben aan kwalitatief mooie groenmeubels die weinig onderhoud vragen en duurzaam zijn, hebben wij ons hierin gespecialiseerd om specifiek in te kunnen spelen op die behoefte van de consument.

Steeds meer aandacht voor design en groener wonen
Naast de algemene trend dat we steeds groener willen leven, zijn we ons ook bewuster geworden van het groener wonen. Een goede verhouding tussen groenmeubels (plant-pot combinaties) en andere meubels, draagt bij aan de uitstraling, sfeer en gezondheid in huis.

In combinatie met de nieuwste trends op het gebied van wonen passen hydrome groenmeubels er tegenwoordig helemaal bij. U kunt er alle kanten mee op. Van groot tot klein en van ingetogen tot uitbundig.

Op het gebied van de nieuwste woontrends zien we steeds meer wit met de accentkleur rood. En minder glitter & glamour met zwart en grijstinten. Het accent ligt nu op comfort, wit en zwart als basiskleuren en grafiet tinten als nieuwe kleur. Sobere lijnen en geen franjes. Minder accessoires, maar wel prominenter aanwezig door kleur, vorm of detaillering. De focus ligt op huiselijk comfort en welbehagen ter afscherming van een killere, sobere en hardere buitenwereld. Een mooie plant-pot combinatie beïnvloed het huiselijke comfort en welbehagen op een zeer goede manier.

Gezond groen
Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van groenmeubels in hun interieur. Groen heeft een merkbare positief effect op mensen die er verblijven en is gezonder.

Erkende wetenschappelijke instituten over de gehele wereld hebben onderzoek gedaan en conclusies zijn telkens eensluidend; groenmeubels leveren een gezonder bijdragen aan het binnenklimaat. Ze filteren de lucht van stof en schadelijke stoffen en houden de luchtvochtigheid op peil. Tal van klachten zoals hoofdpijn, droge keel en droge ogen zijn met groenmeubels te verminderen. Deskundig advies daarbij is onontbeerlijk.

Wie 'zo maar' wat groenmeubels neerzet, loopt grote kans op een teleurstelling. Gelukkig zijn er het door hele land vakbekwame interieurbeplanters van hydrohome die u kunnen helpen.

Stressverlagend
Met juiste groenmeubels om zich heen voelt de mens zich gewoon lekkerder. Wetenschappelijk onderzoek heeft dit meerdere malen duidelijk aangetoond.

Groenmeubels & deskundig advies van uw hydrohome dealer
Groenmeubels zijn in al hun verschijningsvormen uiterst decoratief, maar het gaat niet alleen om schoonheid. Een vakkundig beplantingsplan houdt rekening met hoe er geleefd wordt in de ruimte, de inrichting, hoeveelheid licht en geluid en nog tal van andere factoren.

Zo brengt de ene plant extra veel vocht in de lucht en is een andere plant juist weer erg goed in het zuiveren van de lucht. Deskundig advies op dit vlak kan veel geld en ergernis besparen. Dealers van hydrohome zijn kundig geschoolde mensen, waar bij trainingen en workshops zorgen dat die deskundigheid up to date blijven.

Groenmeubels & variatie
Zoveel mensen zoveel wensen. In grote ruime woonkamers passen groenmeubels die ruimtes kunnen vullen en die het geluid absorberen. In uw gang wilt u graag een plant die goed tegen een stootje kan. In ruimtes met beperkte ruimte of licht kan bijvoorbeeld beter een compacte plant of plant geplaatst worden die minder behoefte heeft aan licht. Feit is nu eenmaal dat geen één woonruimte gelijk is aan de andere. Aan de vakbekwaamheid van de beplanters worden dus hoge eisen gesteld.

Groenmeubels & effect in uw woonruimte

 • Verbeterd luchtvochtigheid
 • Absorberen geluid
 • Nemen warmte op
 • Zuiveren de lucht
 • Leveren extra zuurstof
 • Verminderen het stikstofgehalte
 • Halen stof uit de lucht
 • Brengen sfeer
 • Zeer decoratief

Groenmeubels & effect op de mens

 • Verlagen stress
 • Voorkomt een droge keel
 • Verminderen drogen ogen gevoel
 • Reduceren het hoesten
 • Zorgen voor minder hoofdpijn
 • Geven een fit en actief gevoel